Home

SC. van Ravenswaaij B.V. te Veenendaal is een ruim 80 jaar bestaande groothandel in aardappelen, groenten en fruit
In 1927 begon de heer S.C. van Ravenswaaij met de verkoop van groenten en fruit. Een aantal jaren later kwamen zijn zoons hem daarin vergezellen en is het bedrijf uitgegroeid tot een groot en flexibel familiebedrijf met inmiddels 80 werknemers.
Elke dag is er een heel team van ervaren inkopers en verkopers in de weer om de beste produkten te in-, en verkopen.

Door jarenlange ervaring, vakmanschap, handhaving van kwaliteit en goede service kunnen we ons nu rekenen tot een van de grotere groothandels van Nederland .
Door zijn gunstige ligging in het midden van het land en aan een van de grotere verkeersaders: de A12, is de groothandel goed te bereiken en kan de handel dagelijks centraal vanuit één punt zijn afnemers gemakkelijk en snel bereiken.

Naast ons doel om dagelijks een zo compleet mogelijk assortiment te kunnen aanbieden, richten we ons sinds een aantal jaren op China. Vanuit China importeren we vooral veel knoflook en gember, maar ook o.a hard fruit en Citrusfruit. Niet voor niets staan wij in de AGF-wereld al enige tijd bekend als: “ De ChinaExpres ”

Ravex International B.V.
Tot één van onze dochterbedrijven behoort ook Ravex International. Dit is een jong maar snelgroeiende import/export onderneming. Ravex exporteert voornamelijk naar landen zoals Rusland en de Baltische Staten.

De Goudreinet B.V.
Daarnaast heeft S.C. Van Ravenswaaij B.V. nog een aparte AGF-winkelketen die de naam De Goudreinet draagt. Met haar 39 winkels door heel Nederland heeft zij een grote naamsbekendheid weten te verwerven. (klik op het logo voor meer informatie)

De FruitCompany B.V.
Een voortborduursel op deze succesformule is ons nieuwe project: De FruitCompany. Dit is een Franchise-organisisatie waarin wij gedreven ondernemers de kans bieden hun eigen winkel te bedrijven volgens de richtlijnen van ons eigen concept en formule. Inmiddels hebben al 6 FruitCompany´s hun deuren geopend.